Saturday, December 09, 2006

Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Η 10η Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η Διεθνής Αμνηστία γιορτάζει. Για την Κυριακή λοιπόν έχδουν οργανωθεί στη Θεσσαλονίκη οι εξής εκδηλώσεις :

- Μαραθώνιος αποστολής γραμμάτων και εκκλήσεων στο καφέ Bazzar (Παπαμάρκου 34, πλατεία Άθωνος) από τις 4 το απόγευμα και μετά. Η αποστολή γραμμάτων και εκκλήσεων για διάφορες περιπτώσεις καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους αρμόδιους θεσμούς ή σε πολιτικά πρόσωπα είναι ο κατεξοχήν τρόπος δράσης, και μάλιστα επιτυχής της Διεθνούς Αμνηστίας.


- Πάρτυ στο Art House (Βογατσικού 4) με ενημέρωση, υλικό της οργάνωσης και προβολή βίντεο. Χορηγός επικοινωνίας είναι το ραδιόφωνο Republic 103,3.

4 Comments:

At 10/12/06 9:17 AM, Blogger Ασκαρδαμυκτί said...

Με εκπλήσσεις ευχάριστα γιατί στις μέρες μας δεν βρίσκεις εύκολα ευαισθητοποιημένους νέους!
Όλοι είναι του "πού θα πάμε το βράδυ;"...

 
At 10/12/06 10:42 AM, Blogger Φίλιππος said...

Μακάρι να έχουν έστω και μικρό αποτέλεσμα όλα αυτά... Με τα χρόνια γίνεσαι μοιρολάτρης και δεν πιστεύεις στην δυνατότητα των ανθρώπων να αλλάξουν τα πράγματα... Αλίμονο..

Συμφωνώ απόλυτα με τον ασκαρδαμυκτι... Ακόμα και μεγαλύτεροι έχουν πέσει σε αφασία...

 
At 10/12/06 5:52 PM, Blogger iris said...

ασκαρδαμυκτί : χαίρομαι που έχω ακόμα την ικανότητα να σε εκπλήσσω ευχάριστα. :) Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκαιο. Ο κόσμος αναισθητοποιείται όλο και πιο πολύ (το γιατί είναι μεγάλο θέμα) και δεν έχει πια ούτε λίγα λεπτά να διαθέσει για το συνάνθρωπο του.

Ζαρατούστρα : δες το αντίστροφα. Αν πάψεις να δραστηριοποιείσαι προς το καλύτερο τίποτα δε θα αλλάξει. Αν μη τι άλλο έχουν κάποιο αποτέλεσμα σε εσένα τον ίδιο που δραστηριοποιείσαι.

Πάντως αυτό το βράδυ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συνδυάσουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

 
At 13/12/06 5:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Χωρίς να είμαι τελείως απαισιόδοξος μάλλον γιορτάζουμε την Ημέρα της Διεθνούς Αμνησίας.

 

Post a Comment

<< Home