Wednesday, May 30, 2007

μεσημέρι

Σήμερα ήθελα να γράψω μία ιστοριούλα. Είχα πολύ όρεξη. Αλλά μετά από κάτι δουλειές που είχα στο κέντρο και την ποδηλατάδα της επιστροφής κάτω από το μεσημεριάτικο ήλιο δεν έχω μυαλό, μόνο ένα πονοκέφαλο. Σας αφήνω με μια ωραία φωτογραφία κι όποιος θέλει φτιάχνει από αυτήν τη δική του ιστορία !


3 Comments:

At 30/5/07 3:51 PM, Blogger diastimata said...

Εμ, για να γράψουμε ιστορία, πρέπει να καταλάβουμε τη φωτογραφία. Μου θύμισες κάτι διαγωνισμούς που έβαζε παλιά η Ζωή του Παιδιού (τι περιοδικό κι αυτό, Θεέ μου!) με close ups για τα οποία μας ζητούσε να μαντέψουμε τι είναι στην πραγματικότητα. Είχα 10 (λάθη) στις 10 (προσπάθειες)

 
At 30/5/07 5:06 PM, Blogger iris said...

πού τη θυμήθηκες τη ζωή του παιδιού. Η φωτογραφία μπορεί να είναι πολλά πράγματα, πάρα πολλά ...
... ένα πόστερ στο δωμάτιο ενός έφηβου, ένας πίνακας αφηρημένης τέχνης κρεμασμένος στο σαλίνο ενός τρελού επιστήμονα, ή ενός διανοούμενου κλέφτη ή μίας απλής νοικοκυράς που απλά το βρήκε σε προσφορά στη λαΪκή.
... οι σπιράλ σκάλες ενός παλιού ψυχιατρείου μέσα από τα μάτια ενός τρόφιμου. Το όνειρο ενός αγοριού που ονειρεύεται να τρώει δροσερά καρπούζια πάνω στη ροζ άμμο της παραλίας. Ο εφιάλτης ενός κοριτσιού στον οποίο πέφτει σε ένα απύθμενο ροζ πηγάδι.
... η φωτογραφία στο εισητήριο ενός ψυχεδελικού συγκροτήματος. Το τελευταίο έργο τέχνης που φιλοτέχνησε ένας αμφιλεγόμενος ζωγράφος λίγο πριν αυτοκτονήσει (από ερωτική απογοήτευση ή λόγω πτώχευσης ή για διαμαρτυρία κατά του κατεστημένη) ή που δολοφονήθηκε (για την πολιτική του δράση ή εξαιτείας της σχέσης του με μία παντρεμένη ξεπεσμένη πριγκίπισα κτλ κτλ. Ο μοναδικός πίνακας σε μία έκθεση ο οποιός δεν πουλήθηκε ή αντίθετα ο πίνακας τον οποίο θέλουν όλοι να αγοράσουν αλλά ο ζωγράφος αρνείται γιατί κάτω από αυτόν έχει σχεδιάσει το χάρτη ενός θησαυρού.
..... και πολλά πολλά άλλα.


Η παρουσία σου στα μπλογκ είναι όλο και πιο συχνή. Να πιστεψω πως εγκαταστάθηκε η σύνδεση στο ίντερνετ και πως θα σε έχουμε και πάλι μαζί μας ;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
At 31/5/07 1:47 AM, Blogger diastimata said...

Προς το παρόν με dial up.
Τελείωσε η μετακόμιση (και... ξανάρχισε το ζόρι μου)!
Αλλά αντέχω.

 

Post a Comment

<< Home