Friday, September 21, 2007

Καλό φθινόπωρο.

Εκλογές τέλος ! Βγήκε η καινούρια - ολοκαίνουρια κυβέρνηση με τις μπλε γραβάτες. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί κατά κοινή ομολογία έχουμε "τον καλύτερο μεταπολιτευτικά υπουργό οικονομίας" (τον ΑλογοΓκούφη καλέ ) ! Ήταν και μια ευκαιρία να συγκεντρωθούν και πάλι οι διασκορπισμένοι σε όλη τη χώρα συγγενείς, να βάλουν τα καλά τους και να στρωθούν στο φαγοπότι πριν και μετά την ψήφο, πριν και μετά τα exit-poll, πριν και μετά τα τελικά αποτελέσματα.

Εντάσεις στο ΠΑΣΟΚ αρχίζουν ! Για να μη μείνει ο λαός χωρίς άρτον και θεάματα (κι αφού τον άρτο τον ακριβοπληρώνουμε ας έχουμε δωρεάν θεάματα εις διπλούν !). Τα ΜΜΕ έχουν οργιάσει και οι υποστηρικτές των δύο, προς το παρόν, αντιπάλων μάλλον διακωμωδούν μία κρίσιμη πολιτική κατάσταση.

Eurobasket τέλος ! Δυστυχώς η Εθνική Ελλάδος δεν έπαιξε όσο καλά μας είχε συνηθίσει και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο. Έπαιξε όμως ένα εκπληκτικό παιχνίδι με την Ισπανία και για αυτό την αγαπάμε. Ας όψονται οι αχώνευτοι οι Ισπανοι. Έτσι κι αλλιώς η συμπεριφορά τους αμαύρωσε τη νίκη τους εκείνη τη μέρα και γεύτηκαν την γλυκύτατη ήττα από τους Ρώσους την επομένη.

Ευρωπαϊκοί αγώνες ποδοσφαίρου αρχίζουν ! Λεπτομέρειες μη με ρωτάτε, το ποδόσφαιρο είναι από τα λίγα αθλήματα που με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Ξέρω μόνο πως η τηλεόραση σπίτι μας συντονίζεται στα κανάλια που δείχνουν τη μπάλα και πως στους πρώτους αγώνες όλες οι ελληνικές ομάδες κέρδισαν εκτός από τους γαύρους. χαχαχαχα

Patti Smith έρχεται ! Κυριακή βράδυ. Περισσότερες λεπτομέρειες μετά τη συναυλία.

Δουλειά δε βρήκαμε (ούτε ένα φροντιστήριο, ούτε ένα ιδιαίτερο) και αρχίζει το διάβασμα για εξετάσεις για ένα μεταπτυχιακό που θέλω να περάσω. Μετά από αυτές θα ξαναψάξω για μία άσχετη με το πτυχίο μου δουλειά και πάλι.

Και η ζωή επανέρχεται στους συνηθισμένους της ρυθμούς. Καλό μας φθινόπωρο ...

5 Comments:

At 21/9/07 10:39 PM, Blogger diastimata said...

Καλό μας φθινόπωρο!
Δεν είναι καταπληκτική εποχή; Ό,τι πρέπει για βόλτα στο Πήλιο και για τσιπουράκι!

 
At 22/9/07 5:09 PM, Anonymous Anonymous said...

πόσο πολύ όμως θέλω να πάω στο Πήλιο. Εδώ και χρόνια ...

 
At 23/9/07 12:18 AM, Blogger bidibis said...

Ως Σαλλονικιά δε φαντάζομαι να μην είσαι αριανάρα;

Όσο για το πασοκ μη φοβάσαι, μόλις το αναλάβει η Αννούλα του χιονιά θα σκίσουμε

 
At 23/9/07 12:22 PM, Blogger iris said...

έχασες ... καταρχάς είμαι ΜΠΑΟΚ και πάλι ΜΠΑΟΚ. Κι ότι κι αν λες δεν μπορείς να μου αλλάξεις γνώμη :)

Κατα δεύτερον δεν είμαι βέρα σαλονικιά. Κύπρια είμαι που μένω μόνιμα πλεόν θεσσαλονίκη.

Κατά τρίτον, Αννούλα του Χιονά λένε και τη μητέρα μου. Για αυτήν λες; Πάντως είναι αλήθεια, όπου βάζει την υπογραφή της η μητέρα μου δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει !! :)

 
At 24/9/07 11:53 AM, Blogger bbchris said...

Να πας στο Πηλιο. Είναι υπέροχα τα τσίπουρα μέσα στην ομίχλη, δίπλα στο τζάκι.

Θα χιονίσει, δεν θα χιονίσει που θα πάει...

Ε, κι αν δεν χιονίσει, ας ρίξει έναν κατακλισμό!!! :))))

Καλό Χειμώνα!!!

 

Post a Comment

<< Home